BuurtBBQ 2018

Zaterdag 14 juli 2018, aanvang 18:00 uur

Ook dit jaar organiseert de Buurtvereniging een BuurtBBQ. U bent daarbij van harte welkom.
U hoeft voor dit evement niet beslist lid te zijn van de Buurtvereniging.

Vleespakket

U kunt vooraf een vleespakket bestellen. Wij kiezen voor pakketten om verspilling te voorkomen.
Druk onderstaande knop voor een overzicht van vleespakketkeuze.

Betaling

Na opgave ontvangt u een factuur van de Buurtvereniging en bestellen wij de door u gekozen vleespakket(ten).

Drankjes

Voor bier, fris en wijn kunt u consumptiebonnen kopen tijdens de BuurtBBQ à € 0,50 per consumptiebon. Om af te rekenen krijgt u een betaalverzoek (Tikkie) en kunt u betalen via uw eigen bankieren-app. Bier of wijn = 2 bonnen, frisdrank = 1 bon.

Het weer

Bij slecht weer wordt het evenement verplaatst en later gecombineerd met Burendag (september).

Graag ontvangen wij uw opgave vóór 29 juni 2018 via onderstaande knop of per mail: buurtbbq@buurtverenigingdewederik.nl met daarin deze gegevens:

• Uw naam
  • Adres
  • Voorkeur vleespakket(ten)

Alvast hartelijk dank en graag tot ziens bij de BuurtBBQ.

Vleespakketten + inschrijven >>